Svjedočanstva

Ante Bilaver, voditelj Božje pobjede: 'Čežnja za Bogom tjera nas naprijed - Bog neće iznevjeriti!'

Ante Bilaver (30) voditelj je zajednice 'Božja pobjeda' koja djeluje u raznovrsnom apostolatu i pastoralu na zagrebačkom Jarunu.
15. lipnja 2018.

'Nismo mi tek gledali ni veličali Leopoldovo tijelo, već slavu u koju je po obećanju Uskrsloga ušao'

Sv. Leopold je uistinu opet otvorio vrata tako očitom iskustvu Božje svetosti i blizine... Pročitajte svjedočanstvo uz "boravak" tijela sv. Leopolda u Zagrebu.
12. svibnja 2018.

Sveti Leopold, suputnik i prijatelj

Osobno sam od ranih dana rado čitao životopise svetaca. I učen sam u svojoj župnoj zajednici da posebno upoznajemo i volimo svoje domaće svece, blaženike, velikane. Od tada su mi posebni prirastali srcu, a sv. Leopold i bl. Alojzije Stepinac na poseban način.
12. svibnja 2018.

Sv. Majka Terezija ostaje i bit će uzor koji privlači i govori

Nakon susretanja s predsjednicom Republike Hrvatske, Kolindom Grabar Kitarović, na regionalnom sastanku čelnika jugoistočne Europe, Slovenije, Hrvatske i predstavnici EU-a, don Davor Topić, svećenik sarajevske nadbiskupije, trenutno u misiji u Skopju, podijelio je s nama svoje svjedočanstvo sa susreta.
03. svibnja 2018.

Ozdravljenje preko vjere, molitve i blagoslova

Donosim svjedočanstvo, Ivane Grabovac, koja je preko vjere, molitve i blagoslova, još kao malena djevojčica ozdravila od leukemije i hepatitisa B.
18. veljače 2018.

Trebamo svece u trapkama i tenkama!

Znate li kad vam se nekad dogodi da vas neka najjednostavnija rečenica baš istinski potrese? Kad onako osjetite nešto cijelim bićem i osjećate da se trebate, možete i hoćete s tim rečenim poistovjetiti? Ili da još specificiram, kad naiđete na riječi za koje i bez najmanje dvojbe jednostavno znate da je to poziv za vas osobno?
09. listopada 2017.

Redovnik, čovjek Božje sutrašnjice, već danas

Stojim pred ogledalom. Gledam čovjeka nasuprot sebe. Oči mi otkrivaju da mi je taj čovjek poznat, ali da ga ipak ne poznajem. Pokušavam zaviriti u njegovu nutrinu. Vidim da mi nešto skriva, ali da je voljan otkriti mi svoju tajnu. I napokon, poznati neznanac reče razgovijetno i odlučno: To sam ja!
02. veljače 2017.

Svjedočanstvo majke djeteta oboljelog od maligne bolesti

Razumjela sam roditeljski strah i brigu, ljutnju i gorčinu ponekad, razumjela sam i bol nakon rastanka, neizrecivu bol. Nikada nisam upoznala radost onih roditelja čija su djeca izliječena. Ipak, osjećala sam zahvalnost sa sve dobre, za sve darovane dane i vjeru, neopisivo veliku vjeru da je sve dobro, da se volimo i da ćemo se jednom ponovo sresti.
15. veljače 2018.

Svjedočanstvo: Što je film o sv. Ignaciju Lojolskom na LTV-u učinio u jednoj obitelji?

U našu redakciju pristigao je tekst obitelji naslovljen 'Malo svjedočanstvo', potaknut emitiranjem filma 'Dugo putovanje – Ignacije Lojolski' na LTV-u...
08. veljače 2018.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 327)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|