Robert Knjaz: Za funkcioniranje u obitelji bitno je imati vremena jedni za druge

„Za funkcioniranje u obitelji, osim naravno ljubavi koja je neophodna, u današnje vrijeme jako je bitno da imamo vremena jedni za druge.“
Autor: Laudato/M.P. Photo: youtube.com petak, 24. kolovoza 2018. u 23:56

Ususret Drugom nacionalnom susretu hrvatskih katoličkih obitelji, koji se 19. travnja 2015. godine održao na Trsatu s temom ''Obitelj - nositeljica života, nada i budućnost Hrvatske'', predstavljene su neke od javih osoba koje svjedoče o vrijednosti o obitelji i koliko Bog i Crkva pomažu u braku i obitelji.

Jedan od njih je i voditelj, redatelj i autor televizijskih emisija Robert Knjaz, koji kaže da je za 'funkcioniranje u obitelji, osim naravno ljubavi koja je neophodna, u današnje vrijeme jako bitno da imamo vremena jedni za druge'.
Knjaz je svjedočio i o iskustvu smrti djeteta te kako je Bog jedini koji mu je donio utjehu u tim neutješnim trenucima.

- U situaciji kad mi je umrla kćer, ona je imala dvije i pol' godine, vjera je definitivno nešto što pruži oslonac jer, tko te u tim trenucima može utješiti? Možeš se jedino povjerit Bogu i naći u tome nekakav viši smisao i neku utjehu da je to dio nekog većeg plana... Na kraju krajeva, mi smo skupljali novac za njeno liječenje. Taj novac je na kraju potrošen za opremanje onkologije i pomogao je puno drugih generacija bolesne djece, kojima možda ta pomoć ne bi bila pružena da Anotnija nije umrla i da mi nismo skupili taj novac od gledatelja i naših prijatelja - svjedoči Knjaz.

Autor videa: susretobitelji.hr
Kamera i montaža: Jerko Ban, hdstudio@tiskaraban.hr
Kamera 2: Luka Smuk
Asistent: Roman Horvat
 

Da biste komentirali, prijavite se.