Božićni kruh

Neka vaš dom ispuni miris pečenog kruha!
Autor: centarzdravlja.hr/Laudato/K.P. Photo: centarzdravlja.hr petak, 22. prosinca 2017. u 10:20

 Sastojci:
 300 g višenamjenskog brašna
 1 prašak za pecivo
 1 ½ šalice naribane mrkve
 220 g smeđeg šećera
 65 g sušenih brusnica
 1 žličica cimeta
 2 jaja
 125 ml mlijeka
 125 ml biljnog ulja
 2 žlice sjemenki bundeve
 
 Priprema:
 1. Zagrijte pećnicu na 180 C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.

 2. Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, naribanu mrkvu, smeđi šećer sušene brusnice i
     jednu čajnu žlicu cimeta.
 
 3. Dodajte dva umućena jaja, mlijeko i biljno ulje. Sve dobro izmiješajte, stavite u lim za pečenje
     i pospite sjemenkama bundeve.
 
 4. Pecite 1 sat.
 
 

Da biste komentirali, prijavite se.