Hladna salata s tikvicama i krem sirom

Jednostavno i ukusno!
Autor: gastro.hr/Laudato/M.P. Photo: gastro.hr petak, 05. lipnja 2015. u 10:00

Sastojci:

 300 g tjestenine
 2 tikvice
 2 režnja češnjaka
 200 g krem sira
 vezica bosiljka
 sol
 papar
 maslinovo ulje
 

Priprema:

 1. Tikvice narežite na kolute, stavite ih u zdjelu, dodajte češnjak narezan na ploške i maslinovo ulje. Marinirajte 20 minuta.
 
 2. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi prema uputama na pakiranju. Ocijedite tjesteninu i pomiješajte sa krem sirom.
 
 3. U tavi kratko propržite tikvice, maknite s vatre i posolite.
 
 4. Tikvice dodajte tjestenini, promiješajte i posipajte svježim listovima bosiljka.

Dobar tek!
 

Da biste komentirali, prijavite se.