Kljukuša

Isprobajte naš današnji prijedlog!
Autor: coolinarika.com Photo: blog.dnevnik.hr četvrtak, 28. svibnja 2015. u 17:04

Sastojci:
2 kg  krumpira
150 g brašna
150 ml ulja
1 žlica vegete
papar
maslac
 
Priprema:
 1. Zagrijte pećnicu na 250 C. Operite i ogulite krumpire, krupno ih izribajte i pustite da odstoje
    i puste vodu.

 2. Stavite u zdjelu, dodajte vegetu, papar i ulje i dobro promiješajte. Nakon toga dodajte brašno
    i sve opet dobro izmiješajte. Rasporedite smjesu u nauljeni kalup.

 3. Pecite 30 minuta dok ne porumeni. Izvaditi pred kraj, uzeti komadić maslaca, premazati i opet
    vratiti u pećnicu.

 Posluživanje:
 Možete je premazati vrhnjem ili kajmakom, pa još malo staviti u pećnicu!
 
 

Da biste komentirali, prijavite se.