Krem juha od tikvica

Kremasta i hranjiva! Dobar tek!
Autor: centarzdravlja.net/Laudato/M.I. Photo: centarzdravlja.net petak, 18. rujna 2015. u 09:27

Sastojci:
800 g tikvica
150 g krumpira
3 glavice luka
4 žlice maslinovog ulja
80 g vrhnja za kuhanje
300 ml povrtnog temeljca
sok od 1 limuna
sol
papar
 
Priprema:

 1. Povrće nasjeckajte na kockice. Zagrijte ulje u tavi i dodajte luk. Pirjajte 3 minute.
 
 2. Dodajte tikvice i krumpir i pirajate 2 do 3 minute. Dodajte temeljac i kuhajte 15 minuta.
 
 3. Smjesu dobro izmiješajte štapnim mikserom, dodajte vrhnje, limunov sok, sol i papar.
 
 4. Promiješajte i poslužite!
 
    
  Dobar tek!


 

Da biste komentirali, prijavite se.