Krompirušica

Ukusan i jednostavan recept za petak! Dobar tek!
Autor: coolinarika.com/Laudato/M.P. Photo: coolinarika.com petak, 12. kolovoza 2016. u 08:23

Sastojci:

•    2 dcl jogurta
•    2 jaja
•    2 dcl mlijeka
•    5-6 većih krumpira
•    1 glavica luka
•    papar
•    sol
•    brašno po potrebi


Priprema:

1. Uključiti pećnicu na 250 °C da se grije. Krumpir oguliti, oprati i isjeckati na skroz sitne kockice.
2. Dodati nasjeckani luk, jaja, jogurt i mlijeko, začiniti po želji pa dobro umiješati.
3. Dodati brašna toliko da se povežu svi sastojci (smjesa je malo gušća nego za palačinke).
4. Pripremljenu smjesu izliti u maslacem premezanu posudu za pečenje i peći u dobro zagrijanoj pećnici oko 20-30 min.

 

Da biste komentirali, prijavite se.