Krumpir s brokulom i parmezanom

Isprobajte! Dobar tek!
Autor: CentarZdravlja.net/Laudato/M.I. Photo: CentarZdravlja.net petak, 18. ožujka 2016. u 08:36

Sastojci:

 300 g nasjeckanog krumpira
 200 g brokule
 1 nasjeckana glavica luka
 ½ šalice parmezana
 sol
 papar
 
 
 Priprema:

 1. Stavite krumpir u vodu i kuhajte 20 minuta. U međuvremenu zagrijte ulje u tavi, dodajte
     luk  i pirjajte oko 2 minute.  Dodajte brokulu i temeljac, pospolite i popaprite po
     želji i kuhajte oko 10 minuta.
 
 2. Dodajte krumpir u brokulu i parmezan, poklopite i kuhajte oko 3 minute. Uklonite s vatre,
     ostavite poklopljeno 2 do 3 minute i poslužite.
 
 
Dobar tek!

 

Da biste komentirali, prijavite se.