Lagani krumpir

Isprobajte naš današnji prijedlog! Dobar tek!
Autor: CentarZdravlja.net /Laudato/A.L. Photo: CentarZdravlja.net četvrtak, 26. veljače 2015. u 15:22
 Sastojci:
 1 kg krumpira
 1/2 dcl ulja
 1 žlica soli
 2 l vode
 
 Priprema:
 1.Krumpir ogulite, izrežite na četvrtine i stavite kuhati u posoljenu hladnu vodu. Dok se krumpir
    kuha u pećnici zagrijte lim s uljem.
 
 2. Kad se u vodi u kojoj se krumpir kuha počne stvarati bijela pjena, maknite ga s vatre. Ocijedite
     krumpir i stavite ga u vrući lim s uljem. Dobro ga umiješajte i vratite u pećnicu.
 
 3. Pecite na 160 C dok ne poprimi zlatnu boju. Povremeno ga protresite za vrijeme pečenja.
     Poslužite uz salatu.
 
 Dobar tek!


Da biste komentirali, prijavite se.