Lazanje s povrćem

Isprobajte! Dobar tek!
Autor: coolinarika.com/Laudato/M.P. Photo: natanjuru.com četvrtak, 30. travnja 2015. u 19:55

Sastojci:
 0.5 kg lazanja
 1.5 l umaka od rajčice
 0.5 kg smrznutog špinata
 1 patlidžan
 žlica maslinovog ulja
 češanj češnjaka
 
Priprema:
1. Popržite češnjak na ulju pa dodajte patlidžan, dok ne omekša. U vatrostalnu posudu ulijte dvije šalice umaka od rajčice, prekrijte umak s lazanjama, ponovno ulijte umak, rasporedite patlidžan i prelijte umakom.
 
2. Sada ponovno stavljate lazanje i malo umaka. Rasporedite nasjeckani špinat pa i njega prelijte umakom. Završite sa lazanjama na koje stavljate preostali umak.
 
3. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 C oko 50 minuta.
 
 
Dobar tek!
 

Da biste komentirali, prijavite se.