Njoki od palente s vrhnjem i parmezanom

Jednostavno i ukusno kao glavno jelo!
Autor: coolinarika.com/Laudato/M.I. Photo: coolinarika.com petak, 07. srpnja 2017. u 08:16

Sastojci:
 
 350 g kukuruzne krupice
 1l i 250 ml vode
 1 žlica soli
 1 kiselo vrhnje
 100 g maslaca
 1 vrećica parmezana
 
  Priprema:
 
 1. Kukuruznu krupicu kuhajte 45 minuta uz lagano miješanje.
 
 2. Odmah dok je vruća oblikujte njoke žlicama, svaki puta umočite žlicu u toplu vodu.
 
 3. Posudu dobro namažite maslacem i stavite njoke. Po njima narežite malo maslaca.
 
 4. Prelijte vrhnjem i pospite parmezanom.
 
 5. Pecite na 200 C, 30 minuta dok ne porumene.
 
 Dobar tek!


 

Da biste komentirali, prijavite se.