Pečena cvjetača

Zanimljiv način pripreme ovog ukusnog povrća. Isprobajte!
Autor: malikuhar.com/Laudato/M.I. Photo: malikuhar.com četvrtak, 19. studenog 2015. u 19:59

Sastojci

1 cvjetača (oko 500 g)
250 ml grčkog jogurta
1 limun
1 žlica maslinovog ulja
1 žlica mljevene paprike
1 žličica bijelog luka u prahu
1 žličica currya
sol
papar
 
  Priprema:

  Cvjetaču operite i očistite od korjena. Odvojite listove i stavite u nauljenu posudu za pečenje.
 
  Pomiješajte maslinovo ulje, jogurt i sok od limuna. Dodajte papriku, bijeli luk u prahu, curry,
  sol i papar po želji.
 
  Cvjetaču prelijte uljem, jogurtom i sokom od limuna i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 C,
  30 minuta.
 
  Dobar tek!
 
 

Da biste komentirali, prijavite se.