Pohane tikvice sa sirom

Brzo i jednostavno za pripremu! Dobar tek!
Autor: coolinarika.com/Laudato/M.P. Photo: coolinarika.com četvrtak, 14. svibnja 2015. u 16:56

Sastojci:
 2 tikvice
 15 dkg sira
 brašno
 jaja
 malo mlijeka
 krušne mrvice
 
Priprema:
1. Tikvice narezati na tanke, dugačke ploške, posoliti ih i ostaviti da puste vodu. Za to vrijeme narezati sir također na tanke, dugačke ploške i pripremiti sastojke za paniranje. U razmućena jaja dodati malo mlijeka.
 
2. Tikvice slagati tako da na jednu plošku tikvice stavimo sir, a zatim ga prekrijemo drugom ploškom tikvice. Zatim uvaljamo u brašno, jaja i mrvice.
 
3. Peći u nauljenoj tavi sve dok ne poprime zlatno žutu boju.
 
Dobar tek!
 

Da biste komentirali, prijavite se.