Popečci od graška i pahuljica

Zanimljiva kombinacija sastojaka, isprobajte!
Autor: Coolinarika/Laudato/M.I. Photo: Coolinarika petak, 18. prosinca 2015. u 09:32

Sastojci:

 1 konzerva graška
 100 g luka
 2 jaja
 1 žlica vegete
 3 žlice zobenih pahuljica
 5 žlica mljevenih ječmenih pahuljica
 1 žlica nasjeckanog peršina
 100 g krušnih mrvica
 ulje za prženje
 

Priprema:

 1. Grašak ocijedite i usitnite u električnoj sjeckalici.
 
 2. Dodajte sitno nasjeckani luk, istučena jaja, vegetu, zobene i ječmene pahuljice, peršin i
     umijesite u smjesu.
 
 3. Od dobivene smjese napravite popečke. Svaki uvaljajte u krušne mrvice i pržite u vrućem ulju dok ne porumene.
 
 4. Možete poslužiti uz kuhanu rižu i zelenu salatu.
 
 
 

Da biste komentirali, prijavite se.