Punjene zapečene paprike

Zapečene paprike punite rajčicom, lukom, tikvicom i parmezanom! Dobar tek!
Autor: gastro.hr/Laudato Photo: gastro.hr petak, 10. veljače 2017. u 11:24

Sastojci:

 4 žute paprike
 100 g kus- kus
 voda
 ljubičasti luk
 2 rajčice
 1 tikvica
 100 g parmezana
 1 vezica bosiljka
 sol
 papar
 maslinovo ulje
 
 Priprema:
 1. Paprike operite, prepolovite i izvadite im sjemenke. Kus-kus stavite u vruću, slanu vodu.

 2. Luk, rajčice i tikvicu narežite na kockice i popržite na dvije žlice maslinovog ulja. Posolite i
     popaprite. Kada je povrće gotovo pomiješajte ga sa kus-kusom.
 
 3. Nadjevom napunite paprike, posipajte parmezanom i maslinovim uljem, te stavite peći u
     pećnicu na 180 C, 20 minuta.

 4. Poslužite ukrašeno sa svježim bosiljkom.

 

Da biste komentirali, prijavite se.