Rižoto s limunom

Isprobajte ovaj ukusan rižoto!
Autor: Coolinarika/Laudato Photo: Coolinarika petak, 04. studenog 2016. u 09:37

Sastojci:

 350 g riže
 2 poriluka
 1 limun
 1 žlica mslinovog ulja
 komadić maslaca
 2 žlice parmezana
 1 žlica krem sira
 temeljca po potrebi
 
 Priprema:

 1. Na maslinovom ulju i maslacu prepržiti tanko narezani poriluk.
 
 2. Dodati rižu i miješati dok ne postane staklasta.
 
 3. Dodati sok od jednog limuna, nakon što riža upije limunov sok, nastaviti kuhati rižu miješajući
     i polako dodajući kipući temeljac.
 
 4. Kad je riža kuhana (oko18 minuta), dodati koricu limuna, krem sir i parmezan. Promiješati,
     poklopiti i pustiti da odstoji par minuta. Poslužiti toplo.

Dobar tek!

 

Da biste komentirali, prijavite se.