Tikvice s heljdinom kašom i povrćem

Isprobajte recept za petak!
Autor: malinca.hr/Laudato Photo: malinca.hr petak, 02. rujna 2016. u 09:01

SASTOJCI: 

dvije srednje velike tikvice
50 g heljdine kaše
1 rajčica
1 paprika
1 mrkva
biogetta
manje mastan sir
 

OPIS POSTUPKA: 

Za početak skuhamo heljdinu kašu.
Tikvice izrežemo na jednake polovice i izdubimo.
Naribamo mrkvu i sir, a rajčicu i papriku dobro operemo te narežemo na manje komadiće.
Nakon toga u posudu stavimo heljdu, mrkvu, rajčicu, papriku i biogettu te dobro promiješamo.
S tako pripremljenom masom napunimo tikvice i po njima posipamo naribani sir.
Tako punjene tikvice pečemo otprilike 30 minuta na 180 stupnjeva.
 
 

Da biste komentirali, prijavite se.