Tjestenina na mediteranski način

Za ovo ukusno jelo potrebno vam je samo 20 minuta!
Autor: Gastro.hr Photo: Gastro.hr petak, 08. kolovoza 2014. u 10:11
Sastojci (za 4 osobe)
50 ml maslinovog ulja
100 g mladog luka
200 g crnih maslina
150 g sušenih rajčica
1 žlica kapara
1 povrtni temeljac
50 ml vode
500 g tjestenine
listići badema
 
Priprema:
1. Na maslinovom ulju popecite nasjeckani mladi luk.
2. Dodajte otkoštene i na ploškice narezane masline te sušene rajčice.
 3. Kratko popecite, dodajte kapare, zalijte toplom vodom, dodajte povrtni temeljac, promiješajte i kuhajte na laganoj vatri da se sastojci sjedine.
 4. Na kraju umiješajte kuhanu tjesteninu i poslužite posuto listićima badema.

Savjet:
Za bolju aromu listiće badema možete kratko popeći na teflonskoj tavi.

Dobar tek!
 
Da biste komentirali, prijavite se.