Tjestenina s mahunama u umaku od rajčice

Isprobajte! Brzo, jednostavno, ukusno!
Autor: gastro.hr Photo: gastro.hr petak, 29. kolovoza 2014. u 08:47

Sastojci (za 4 osobe):
300 g tjestenine (školjkice)
4 zrele rajčice
200 g zelenih mahuna
2 režnja češnjaka
žličica sitno nasjeckanog peršinovog lista
sol
papar
maslinovo ulje
 
Priprema:
1. Mahune očistite, operite i kuhajte u slanoj vodi.
 
2. U tavi na maslinovom ulju kratko propržite listiće češnjaka, dodajte rajčicu narezanu na kockice i pirjajte 15 minuta. Začinite sa soli i paprom.

3. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju.
 
4. U umak dodajte mahune, tjesteninu i peršinov list, dobro promiješajte i poslužite toplo.

Dobar tek!
 

Da biste komentirali, prijavite se.