Zapečene rajčice

Ukusne rajčice uz malo truda. Isprobajte!
Autor: CentarZdravlja.net/Laudato/M.B. Photo: wall.hr četvrtak, 09. travnja 2015. u 17:44

Sastojci:
 6-8 kom zrelih rajčica
 25 dkg krušnih mrvica
 2 dcl maslinovog ulja
 glavica češnjaka
 vezica peršina
 sol
 papar
 
 
Priprema:
1. Operemo rajčice, izdubimo ih i pripremimo za punjenje.
 
2. Nadjev za punjenje: meki dio rajčice (koji smo izdubili), krušne mrvice, nasjeckani peršin i češnjak, ulje, sol i papar.
 
3. Sastojke za nadjev dobro izmješati i napuniti rajčice. Pećnicu ugrijati na 180 C, posudu prekriti papirom za pečenje i posložiti rajčice. Peći 45 minuta.
 
 
Dobar tek!
 

Da biste komentirali, prijavite se.