Don Bosco fest 2012.

Radosno ozračje i ispunjena crkva na zagrebačkoj Knežiji učinili su 11. Don Bosco Fest jednim od najuspješnijih do sada.
Autor: Laudato Photo: donbosco.hr subota, 25. svibnja 2013. u 12:03
Foto
Skladbama napisanima u čast Don Boscu i Blaženoj Djevici Mariji nastupili su: Zbor mladih župe Svetog Josipa iz Rijeke, bend „Skrivena galama“ iz riječke Salezijanske klasične gimnazije, „VIS Dominiks i Tomo Marić“ iz Žepča, „Frajlice“ i „VIS Sama Filia“ iz Podsuseda, te sastavi „Put u Život“, „Ivan Pavao II.“ i „Marija Pomoćnica“ iz župe Marija Pomoćnica na Knežiji.
Više od četiri stotine prisutnih velikim je pljeskom nagradilo svaki nastup mladih glazbenika koji redovito animiraju liturgijska slavlja u svojim župama. Gost festivala bio je „VIS Marija Pomoćnica“ s Knežije koji je tako obilježio desetu godinu postojanja.

Mlade je na početku pozdravio don Ivan Marijanović, provincijal, koji je sudionike podsjetio na prvu godinu velike priprave za 200. obljetnicu rođenja svetog Ivana Bosca. Program su u zabavnom i opuštenom raspoloženju vodili Ana Beževan, Matej Sunara i Frane Miro Dobrović.

U organizaciji ovogodišnjeg „Don Bosco festa, uz don Ivana Šibalića, sudjelovalo je dvadesetak animatora. Don Bosco fest je održan 28. siječnja 2012. u svetištu Marije Pomoćnice na Knežiji (Zagreb).
 
Izdvojeno
Izvođači