Croatian English German Italian

Božje ovčice

Kršćanski punk bend Božje Ovčice iz Koprivnice čine Tomislav Mihac, Ana Mihac-Kovačic i Denis Kuzel.
Photo: hot.net.hr nedjelja, 30. ožujka 2014. u 12:44
Foto

Božje Ovčice već šestu godinu za redom obilaze rock klubove po cijeloj Europi i svojom glazbom i životnim stavom svjedoče ljubav i posvećenost Isusu Kristu baš onima koji su takve Ljubavi najpotrebniji – mladim ljudima koji su u potrazi sa smislom i identitetom, a njihova potraga nažalost često završava u ovisnosti. 

Sviraju punk i pjevaju na autohtonom međimurskom narječju. Za sebe kažu da su bend s poslanjem. A poslanje je, kako kaže Mihac doći ljudima, odsvirati i pokazati da je Bog živ i ostati u srcima.

Božje Ovčice su već odsvirale više koncerata u Poljskoj, gdje je katolička rock scena iznimno jaka, a neke od tih nastupa imali su i u zatvorima. Prvi takav imali su u zatvoru u gradu Raciborzu i to 2011. godine. Tamo su završili nakon prijedloga njihova promotora iz Poljske koji je često organizirao nastupe kršćanskih glazbenika upravo u tom zatvoru. 

Božje ovčice nastupile su i u programu devetoga Nacionalnoga susreta hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku, gdje su predstavili svoj rad u sklopu koncerta alternativne duhovne glazbe. 

 
Izdvojeno
Izvođači