Croatian English German Italian

Dragutin Hrastović

'Pjesme su nastajale u molitvi ili neposredno nakon molitve. Papa Ivan Pavao II je rekao da svijetu trebaju apostoli vješti u slavljenju, klanjanju i kontempliranju euharistije. To je moj smjer a krajnji cilj je da oni koji slušaju moju glazbu prime milost spasenja, da susretnu živoga Boga.', ističe pojevač Dragutin Hrastović.
Autor: Dnevno.hr/Laudato Photo: radio.ognjisce.si ponedjeljak, 30. lipnja 2014. u 13:05
Foto

Dragutin Hrastović godinama je kao glazbeni animator sudjelovao u brojnim duhovnim obnovama, vodio slavljenje u zajednici Živa voda a od nedavno vodi dječji župski zbor u Lazu. 

Prvu pjesmu je napisao s trideset godina. Bio je to početak plodnog petnaestogodišnjeg razdoblja u kojemu je nastalo stotinjak pjesama od kojih je trideset zabilježeno na dva službeno objavljena CD-a. Pjesme s prvog albuma "Ljubav koja preobražava" pozivaju na molitvu i proučavanje Božje riječi. Drugi album nosi naslov "Dvije zlatne poluge". Treći Hrastovićev album nosi naslov "Suze moje majke", a četvrti "Kralj ljubavi". 

Dragutin Hrastović autor je pjesme "Cijeno neprocjenjiva", koja je osobito u zadnje vrijeme postala vrlo draga mladima. 

Hrastovićeva glazba je za sve one koji su spremni zastati, preslušati i poslušati ono što ovaj samozatajni kršćanski glazbenik poručuje. U nastavku možete poslušati pjesmu "Cijeno neprocjenjiva" autora Dragutina Hrastovića.  

Izdvojeno
Izvođači
diskografija