Croatian English German Italian

VIS Riječ

VIS "Riječ" okuplja mlade koji djeluju pod voditeljskom rukom Nensi Barić, a izvode obrade tradicionalnih hrvatskih duhovnih pjesama te pjesme stranih kršćanskih glazbenika.
venerdì, 16. marzo 2012. u 14:24
Foto
Audio

Vokalno instrumentalni sastav "Riječ" okuplja mlade koji djeluju pod voditeljskom rukom Nensi Barić, a izvode obrade tradicionalnih hrvatskih duhovnih pjesama te pjesme stranih kršćanskih glazbenika.

Sastav je osnovan 2004. godine u župi "Gospe u siti" u Podstrani, a danas djeluje kao dio molitvene zajednice "Otvorene ruke" u splitskoj župi "Sv. Dominik".

Nastupali su u mnogim gradovima diljem Hrvatske kao i na mnogim festivalima duhovne glazbe i to na Papafestu, Vidfestu, Tonkafestu, Uskrsfestu, Marija festu, Krapinafestu, Dugafestu, Stepinčevim notama, Kristfestu, Bonofestu te na Hosanafestu.

U pripremi je prvi nosač zvuka kao i  pjesmarica s novom misom za mlade.

"Riječ" je organizirao i festival suvremene kršćanske glazbe "Festival u siti" koji je na području Podstrane djelovao tri godine sa zapaženim uspjehom gdje su nastupali mnogi kvalitetni glazbenici iz cijele Hrvatske.

Sastav "Riječ“ je na prvom Hosanafestu osvojio prvo mjesto s pjesmom "Prema licu Tvom", a na Tonkafestu dobio je drugu nagradu publike.

e-mail: nbnensibaric987@gmail.com

Izdvojeno
Izvođači