Croatian English German Italian

Nova pjesma Phila Wickhama: "This Is Amazing Grace"

Mladi suvremeni kršćanski glazbenik i gitarist iz San Diega Phil Wickham penje se prema vrhu top liste najslušanijih kršćanskih pjesama sa svojim uratkom "This Is Amazing Grace". Poslušajte pjesmu koja poručuje: "Gospodin je pobjednik nad tamom i grijehom, Njegova je ljubav moćna, on je Kralj slave, Kralj svih kraljeva."
Autor: Ana Dagelić/Laudato Photo: vimeo.com četvrtak, 20. veljače 2014. u 16:03
Foto

Mladi kalifornijski glazbenik do sada je snimio sedam albuma, a uspješnu glazbenu karijeru u izvođenju popularnih i svojih vlastitih duhovnih pjesama započeo je 2008. godine.

Pjesma "This Is Amazing Grace", s kojom postiže zapažen uspjeh na svjetskim top listama, dolazi s Wickhamova albuma The Ascension. Prema ocjenama kritičara to je jedan od njegovih najboljih albuma, na kojemu nastavlja tradiciju pisanja pjesama duboko duhovnih tekstova praćenih vrhunskim glazbenim izvedbama. Album također pokazuje da se autor ne podvrgava trendovima kako bi njegova glazba postala prikladnom za širu publiku, nego u svoje pjesme unosi sebe samoga te uzdizanje vlastite duše k Bogu. 

"This Is Amazing Grace" je singl koji je ujedno i najavio novi album, a može poslužiti kao dobro upoznavanje slušateljima koji se prvi puta susreću s Wickhamovom glazbom. Vokalna izvedba je puna energije, a iznad svega ističe Božju moć i slavu. 

Pjesmu možete poslušati u nastavku.

 

 
Izdvojeno
Izvođači