October Light - Progledaj srcem 2015.

Laudato televizija predstavlja izvođače koji će nastupiti na koncertu popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ 26. studenog 2015. u Domu sportova u Zagrebu. Jedni od njih su i ska-rock sastav October light, a njihov poziv na koncert pogledajte u najavnom videu.
petak, 16. listopada 2015.

October Light je ska-rock sastav iz Pušćina koji svojim glazbenim izričajem daje originalan pogled na stvarnost, a u pjesmama progovara o vlastitim iskustvima u odnosu s ljudima, kao i u odnosu s Bogom.

Bend su osnovali braća Petar, Filip, Stjepan i Benjamin Horvat, te bratić Marko Horvat, a u međuvremenu su se pridružili braća Abel i Jošua Kovačević.

Od osnutka 2005. godine odsvirali su više od 250 koncerata, uglavnom izvan granica Hrvatske – najviše u Njemačkoj, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Švedskoj, Slovačkoj i Češkoj. Iza sebe imaju već tri studijska uratka - EP iz 2006. „Songs We Wrote So Far“, album „Everything Will Be Made Right“ iz 2010. godine na kojem kao vokal gostuje velikan američke ska scene Matt Morginsky a.k.a. Mojo, te album „Free!“ iz 2011., objavljen u nakladi diskografske kuće Aquarius Records.
 

Da biste komentirali, prijavite se.