Uspješno proveden projekt 'Veliko srce za male ljude'

Osim redovitih donatora, tvrtki i pojedinih građana, želju da pomognu drugima na bilo koji način iskazali su i brojni gospodarstvenici.
Autor: djos.hr/Laudato/J.B. Photo: loveincbigwoods.org srijeda, 31. siječnja 2018. u 18:24

U vrijeme adventa pokrenut je trajni projekt Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije 'Veliko srce za male ljude', koji je ponovno uspješno proveden u razdoblju od 24. studenoga 2017. godine do 19. siječnja 2018. godine, na područjima gdje djeluju Caritasove Pučke kuhinje. Projektom su obuhvaćeni Osječki istočni, Osječki zapadni, Čepinski, Vinkovački, Otočki, Vukovarski, Slavonskobrodski, Garčinski, Sibinjski i Velikokopanički dekanat.

Činjenica je da župe koje imaju dobro organiziran župni Caritas redovito sudjeluju u ovakvim projektima te svojim svesrdnim zalaganjem omogućuju da u konačnici projekti i postižu svoj cilj, a to je prikupiti živežne namirnice te novčana sredstva kojima se osigurava topli obrok i bolji život korisnicima Pučkih kuhinja u Osijeku, Slavonskom Brodu, Vinkovcima i Vukovaru, kao i korisnicima Centra za prihvat beskućnika u Osijeku.

 

Da biste komentirali, prijavite se.