Križevačka biskupija

Ove godine u Košicama je predstavljena rekonstrukcija lica svetog Marka Križevčanina

Mons. Cyril Vasil DI, tajnik Kongregacije za Istočne Katoličke Crkve iz Rima služio je liturgiju uoči spomendana sv. Marka Križevčanina.
07. rujna 2019.

Otvoreni 11. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Izložba 'Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu' bit će otvorena do 9. lipnja.
24. svibnja 2019.

Mons. Milan Stipić: Moja je dužnost učiniti sve kako bi naša zajednica dala što više plodova svetost

U grkokatoličkoj katedrali Presvete Trojice u Križevcima u službu je uveden imenovani apostolski administrator Križevačke eparhije mons. Milan Stipić.
16. travnja 2019.

Mons. Milan Stipić novi apostolski upravitelj Križevačke eparhije

Mons. Milan Stipić postati će novi apostolski upravitelj Križevačke eparhije nakon dragovoljnog umirovljenja prijašnjeg vladike Nikole Kekića.
10. travnja 2019.

Otvorena Godina Katedralnog zbora u Križevcima

U organizaciji Križevačke eparhije, grkokatoličke župe Presvete Trojice i Katedralnog pjevačkog zbora Križevci, a u povodu 10. obljetnice postojanja zbora, u petak 22. veljače otvorena je Godina Katedralnog zbora.
24. veljače 2019.

Održana spomen-svečanost 50. obljetnice smrti Stjepana Kranjčića i otvorena Kranjčiću posvećena godi

Svečanim Misnim slavljem koje je u križevačkoj crkvi Sv. Ane, predvodio bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak te predstavljanjem monografije ''Zvijezda sjajna" autorice dr. Tanje Baran, u Križevcima je u utorak 10. travnja održana spomen-svečanost 50. obljetnice smrti križevačkoga župnika na glasu svetosti Stjepana Kranjčića.
12. travnja 2018.

Radionice na temu hrvatskih svetaca i blaženika deseti put u Križevcima

U sklopu 10. Dana hrvatskih svetaca i blaženika, koji će u Križevcima biti održani od 24. do 27. svibnja 2018., u subotu 26. svibnja bit će održana literarna, novinarska, likovna, dramska, glazbena i plesna radionica za djecu i mladež posvećena hrvatskim svecima i blaženicima.
04. svibnja 2018.

Ređenje grkokatoličkog đakona Romana Stupjaka

sva zla koja se danas događaju posljedica naših grijehe, našeg nepoštivanja Božjih zapovijedi, poručio je vjernicima da slušaju Riječ Božju i vrše je u svome životu, da mole jer molitva je silna moć - rekao je križevački vladika.
18. rujna 2017.