Požeška biskupija

Biskup Škvorčević pohodio sedmeročlanu obitelj kojoj je izgorjela kuća

Požeški biskup Antun Škvorčević u pratnji ravnatelja Caritasa Požeške biskupije Ivana Popića i čaglinskog župnika Milana Klobučara pohodio je sedmeročlanu obitelj Korman u Novoj Ljeskovici u Župi Čaglin, kojoj je tijekom noći 7. siječnja izgorjela obiteljska kuća.
09. siječnja 2019.

Blagdan Svete obitelji u požeškoj katedrali

Na blagdan Svete obitelji, u nedjelju 30. prosinca biskup Antun Škvorčević predslavio je Misno slavlje u Katedrali Sv. Terezije Avilske u Požegi, u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i iz katedralne Župe.
31. prosinca 2018.

[FOTO] Božićni koncert u požeškoj Katedrali

Tradicionalni Božićni koncert u požeškoj Katedrali održan je 27. prosinca. Među brojnim slušateljima i uzvanicima koji su ispunili požešku prvostolnicu bio je i biskup Antun Škvorčević.
29. prosinca 2018.

Pismo biskupa Škvorčevića obiteljima uoči blagoslova domova

Kao prijašnjih godina, požeški biskup Antun Škvorčević i ovog Božića uputio je Pismo obiteljima, tiskano u Listiću ''Mir kući ovoj“, koji svećenici uručuju vjernicima prigodom blagoslova njihovih domova.
28. prosinca 2018.

Blagdan sv. Stjepana u požeškoj katedrali u crkvi sv. Lovre

Na blagdan sv. Stjepana Prvomučenika, 26. prosinca biskup Antun Škvorčević predslavio je euharistijsko slavlje u starodrevnoj požeškoj crkvi sv. Lovre.
27. prosinca 2018.

Biskup Škvorčević na Badnjak pohodio Caritasove ustanove i siromašne

Na Badnjak, 24. prosinca, požeški biskup Antun Škvorčević, već tradicionalno, pohodio je sjedište Caritasa Požeške biskupije te se susreo s njegovim djelatnicima i korisnicima Caritasova projekta ''kruh i mlijeko za svaki dan“.
24. prosinca 2018.

Biskup Škvorčević: Potrebno je imati bistre oči vjere koje prepoznaju Božje djelo među nama

Biskup Antun Škvorčević na četvrtu nedjelju došašća, 23. prosinca predslavio je u požeškoj Katedrali euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio Brunu, peto dijete Željka i Sanje Jurgec.
24. prosinca 2018.

Požeški biskup i svećenici čestitali papi Franji Božić

U Biskupskom domu u Požegi, 22. prosinca okupili su se svećenici i đakoni iz Požege i okolice na tradicionalno čestitanje Božića biskupu Antunu Škvorčeviću s kojeg su uputili čestitku papi Franji.
23. prosinca 2018.

Biskup Škvorčević: Naše srce može biti istinski radosno samo ako je Bog u njemu

Na treću nedjelju došašća, 16. prosinca požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je župu Duha Svetoga u Đulovcu i tijekom euharistijskog slavlja u župnoj crkvi Duha Svetoga krstio Eugeniju, šesto djete Zvonka i Maje Prša te Karlu, peto dijete Filje i Anđeline Ivić.
17. prosinca 2018.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 156)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|