Djeca s posebnim potrebama – darovitost i poteškoće

Predavanje organiziraju Udruga bivših studenata i prijatelja Filozofskog fakulteta u Splitu i Gradska knjižnica Solin povodom Međunarodnog dana djeteta.
Autor: Sanja Štrk/laudato.hr/D.R. Photo: Sanja Štrk četvrtak, 21. studenog 2019. u 12:26

Kako pristupiti djeci s posebnim potrebama? Što su to posebne potrebe i je li, zapravo, svakom djetetu potreban individualan pristup? Kako prepoznati darovitost i poteškoće? Kako prihvatiti poteškoće? Razumijemo li razliku između djece s posebnim potrebama i djece s teškoćama u razvoju?S kakvim se pitanjima i poteškoćama susreću roditelji? Koja je uloga učitelja i asistenata u odgoju i obrazovanju djece s posebnim potrebama?

Odgovore na navedena pitanja, ali i na njima slična, možete dobiti ako u subotu, 23. studenog 2019. godine dođete na predavanje Djeca s posebnim potrebama – darovitost i poteškoće koje će se održati u Teatrinu Gradske knjižnice Solin s početkom u 17 sati. Predavanje organiziraju Udruga bivših studenata i prijatelja Filozofskog fakulteta u Splitu i Gradska knjižnica Solin povodom Međunarodnog dana djeteta. Namijenjeno je svima koji sudjeluju, ili će sudjelovati, u odgoju i obrazovanju te roditeljima.

Sudjeluju Tanja Mravak, dipl. uč. i mag. def., Ivana Batarelo Kokić, prof. dr. sc., Nikolina Jerkan, mag. paed. i Marina Kalaica, asistentica u nastavi. Prigodni program pripremaju učenici OŠ Vjekoslava Paraća, Solin, a moderatorica programa je Sanja Štrk, mag. prim. educ.

 

Da biste komentirali, prijavite se.