Dom molitve SB na kraju godine pjesmom zahvaljuje Bogu

Pjesma 'Zahvaljujte Gospodinu jer je dobar' posljednja je od četiri pjesme koje su snimili u LIVE slavljenju.
Autor: Laudato/K.P. Photo: screenshot ponedjeljak, 31. prosinca 2018. u 14:02

Live slavljenje odlučili su snimiti u želji da podijele pjesme koje se pjevaju u Domu molitve s drugima.  Pjesme su snimali uživo jer su htjeli da se doživi ta atmosfera slavljenja koja se često izgubi u studijskim snimkama.

Prva pjesma 'Kad dolazim u Tvoju prisutnost' snimljena je u želji da pomogne ljudima pri ulasku u molitvu i Božju prisutnost, ali u podsvješćivanju pred koga uistinu dolazimo i s kojim razlogom.

- Ova pjesma je jednostvno odgovor na čežnju Božjeg i mog srca. On čezne da mu budem blizu, a ja čeznem da Ga upoznam - rekla je autorica pjesme Iva Pešorda.

Druga pjesma 'Moje srce je u rukama Tvojim', pjesma je koja je pomogla mnogima u teškim trenutcima. Potiče na potpuno predanje naših života Isusu koji se brine o nama.- Ova pjesma nastala je tijekom razmatranja o sigurnosti koju mi Bog pruža. U Boga mogu imati potpuno povjerenje i On me štiti od zla - rekao je autor Sebastijan Pešorda.

Iako je Dom molitve Slavonski Brod poznat po autorskim pjesmama, na ovom Live slavljenju odlučili su snimiti i pjesmu 'Ti si dostojan' koja je  prepjev pjesme 'You are worty of it all' Davida Brymera. Razlog tomu je što tu pjesmu često pjevaju u Domu molitve jer na predivan način opisuje ono što se događa u Nebu, ali i viziju Doma molitve – neprestano slavljenje Boga.

Posljednja pjesma koja je snimaljena u LIVE slavljenju je 'Zahvaljujte Gospodinu jer je dobar'. Dom molitve Slavonski Brod želi na koncu ove godine zahvaliti Bogu pjesmom na svim blagoslovima koje su primili, ali žele i potknuti i sve ostale da daju hvalu Bogu. Pjesma je nastala na temelju već dobro poznatog Psalma 100., ali u Domu molitve vjeruju da će se ljudima svidjeti i njihova radosna verzija ovog Psalma.


 

Da biste komentirali, prijavite se.