Klapa Cambi i Zorica Kondža 14. lipnja na Šalati

Tjedan dana prije kalendarskog početka ljeta, koncert klape Cambi i Zorice Kondže donijet će Zagrebu zvuk mora i pjesme pod zvijezdama.
Autor: Laudato/M.P. Photo: Laudato subota, 03. lipnja 2017. u 08:15

U srijedu, 14. lipnja pod zvjezdanim nebom zagrebačke Šalate koncert će održati klapa Cambi iz Splita i Zorica Kondža.

Bit će to jedinstven spoj glazbenih legendi koji će donijeti dašak mora u centar Zagreba.

Šalatom će 14. lipnja odzvanjati pjesme poput ''Ispod sunca zlatnoga'', ''Vilo moja'', ''Ultima partenca'', ''Zapuvala je bura'', ''Svjetla daljine'', ''Zar je voljeti grijeh'', ''Ima jedan svijet'', ''Konobo moja'', ''Cvijet čežnje'', ''Projdi vilo'' te mnoge druge bezvremenske, popularne i tradicionalne pjesme koje ''diraju dušu'' i pomiču svjetove.

Klapa Cambi iz Splita jedno je od najpoznatijih imena u svijetu klapske glazbe. Njihov dugogodišnji kvalitetni rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu, brojne osvojene nagrade te nedavni  rasprodani koncerti na Gripama, Tvrđavi sv. Mihovila te u Opatiji, najbolje govore o zavidnoj razini klapske izvedbe i odličnom prijemu kod publike.

Zorica Kondža jedna je od legendi hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak ''The Voice'', a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere.

Ulaznice za koncert su u prodaji na Eventimu (www.eventim.hr)  i Entriou (www.entrio.hr) po cijeni  od 100 kuna za parter, 130 kuna za tribine te ograničen broj VIP ulaznica po cijeni od 250 kn.

Medijski pokrovitelj je i Laudato TV.

 

Da biste komentirali, prijavite se.