Koncert duhovne glazbe na đakovačkom korzu

Čule su se brojne poznate duhovne skladbe poput: Cijeno neprocjenjiva, Jerihonske zidine, Gospode, trebam Te, Srce predajem Ti…, a izvođačima se u pjevanju pridružila uistinu brojna publika.
Autor: ika.hr/Laudato/J.B. Photo: IKA utorak, 13. lipnja 2017. u 14:42
Brojni Đakovčani i posjetitelji okolnih mjesta okupili su se u nedjelju 11. lipnja u večernjim satima na đakovačkom korzu, gdje je održan drugi koncert duhovne glazbe 'Vrijeme je žetve milosti Božje'. I ove godine na koncertu su nastupili poznati izvođači hrvatske glazbeno-duhovne scene: Vis David iz Knina, Zbor mladih Aeternum iz Županje, Grupa RiM iz Zagreba, Dario Bezik iz Osijeka te Zvonimir Kalić i Band Noel iz Đakova.

Ovaj koncert održan je prvi puta prošle godine u okviru 50. jubilarnih Đakovačkih vezova, kao nova priredba, a nakon što je bio izuzetno dobro prihvaćen od strane publike, odlučeno je da se organizira i ove godine, s nadom da postane prepoznatljiv događaj. Čule su se brojne poznate duhovne skladbe poput: Cijeno neprocjenjiva, Jerihonske zidine, Gospode, trebam Te, Srce predajem Ti…, a izvođačima se u pjevanju pridružila uistinu brojna publika.

Idejna začetnica i organizatorica koncerta je Maja Muškić, novinarka Glasa Slavonije, a koncert je održan pod pokroviteljstvom Grada Đakova i Đakovačko-osječke nadbiskupije te uz pomoć drugih sponzora.


Da biste komentirali, prijavite se.