Porin za najbolji album popularne duhovne glazbe

Album Čede Antolića i zbora ''Hrid'' u nakladi Laudata osvojio Porina za najbolji album popularne duhovne glazbe.
Autor: Laudato/E.D.H. Photo: Laudato ponedjeljak, 20. ožujka 2017. u 15:15

Album ''Božićne pjesme'' Čede Antolića i zbora ''Hrid'' u nakladi Laudata osvojili su Porina za duhovnu glazbu. Na 24. dodjeli diskografskih nagrada koja se održala 17. ožujka u splitskoj Spaladium areni ova nagrada je dodjeljena albumu čiji je producent Matija Antolić. 

- Što znači dobiti Porina? Nagrada je to za stvaralaštvo, za upornost i talent. Glazbeno putovanje s Gospodinom je smisao i veselje, hvala mu na darovima. Živimo na toj stazi na kojoj pjevamo Bogu i ljudima iskreno i predano. Hvala svima koji su to prepoznali – poručio je Čedo Antolić.

U istoj kategoriji nominirani su i albumi ''Svake slave dostojan'' grupe Emanuel i ''Uskrsfest 2016.'' raznih izvođača. Laudato je izdavač još jednog nominiranog albuma na ovogodišnjem Porinu i to u kategoriji Najboljeg albuma folklorne i klapske pjesme, ''Oj, Betleme, Betleme'' folklornog ansambla SKUD-a Ivan Goran Kovačić.

- Popularizacija duhovne glazbe je naša misija. To je glazba koja razmatra, govori, potiče i nadilazi umjetnost. Zahvalni smo pobjednicima iz naše izdavačke obitelji, ali i nominiranim autorima unutar diskografske kuće koji su izrasli u druge kategorije te promiču vrijednosti izvan njih - izjavila je direktorica grupe Laudato Ksenija Abramović.


 

Da biste komentirali, prijavite se.