'Posveti nas u svojoj ljubavi' – nova pjesma posvećena SHKM u Vukovaru

"Posveti nas u svojoj ljubavi" – nova pjesma grupe RiM posvećena SHKM u Vukovaru
Autor: Laudato/T.S. Photo: youtube/screenshot srijeda, 15. ožujka 2017. u 08:00
Riječ je o pjesmi "Posveti nas u svojoj ljubavi" grupe RiM s kojom su na natječaju za himnu SHKM Vukovar 2017. osvojli drugo mjesto. Autori skladbe su: Ružica i Maja Nedić (glazba), vlč. Ivan Lastovčić (stihovi) te Ante Gelo i Slavko Nedić (aranžman) dok je miks radio Saša Miočić. Promocija pjesme održana je u četvrtak, 9. ožujka 2017. u emisiji Sacro ritam Hrvatskog katoličkog radija.

Poruku pjesme najbolje oslikava sam refren: 'Posveti nas u svojoj ljubavi, iz pepela novi narod podigni, Istinom neka srcima vlada zauvijek, Krist – naša nada.'

Na snimanju pjesme su sudjelovali članaovi grupe RiM: sestre Nedić, Ružica i Maja vokali zatim Ivan Štorek klavijature, Marijo Bilić bas gitara i Slavko Nedić gitara te gosti Mario Klarić na bubnjevima i Ante Gelo na gitari. Zborske dionice uz sestre Nedić su pjevali: Ivona Ivanda, Doroteja Vedriš, Danijela Tomić, Kristina Žarko te Ivan Jelić, Antonio Bogojević i Marko Ivanov iz klape Leggiero.

Pjesma "Posveti nas u svojoj ljubavi" treći je singl grupe RiM nakon skladbi "Žena pod križem" i "Vida en Ti" dueta kojeg su snimili s poznatom argentinskom pjevačicom Athenas.

U pripremi je i snimanje pravog video spota za pjesmu "Posveti nas u svojoj ljubavi" a do tad ju možete čuti na Youtube-u.
 Da biste komentirali, prijavite se.