"Posveti nas u svojoj ljubavi" – nova pjesma grupe RiM posvećena SHKM u Vukovaru

Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru pored službene himne "Krist nada naša" koju izvode Adrijana Baković, Zvonimir Kalić i VIS Damjan obogaćen je još jednom skladbom.
Autor: Laudato/M.B. Photo: screenshot/youtube.com utorak, 14. ožujka 2017. u 17:05

Riječ je o pjesmi "Posveti nas u svojoj ljubavi" grupe RiM s kojom su na natječaju za himnu SHKM Vukovar 2017. osvojli drugo mjesto.

Autori skladbe su: Ružica i Maja Nedić (glazba), vlč. Ivan Lastovčić (stihovi) te Ante Gelo i Slavko Nedić (aranžman) dok je miks radio Saša Miočić. Promocija pjesme održana je u četvrtak 9. ožujka u emisiji ''Sacro ritam'' Hrvatskog katoličkog radija.

Poruku pjesme najbolje oslikava sam refren: 'Posveti nas u svojoj ljubavi, iz pepela novi narod podigni, Istinom neka srcima vlada zauvijek, Krist – naša nada.'

Na snimanju pjesme su sudjelovali članovi grupe RiM: sestre Nedić, Ružica i Maja vokali zatim Ivan Štorek klavijature, Marijo Bilić bas gitara i Slavko Nedić gitara te gosti Mario Klarić na bubnjevima i Ante Gelo na gitari.

Zborske dionice uz sestre Nedić su pjevali: Ivona Ivanda, Doroteja Vedriš, Danijela Tomić, Kristina Žarko te Ivan Jelić, Antonio Bogojević i Marko Ivanov iz klape 'Leggiero'.

Pjesma "Posveti nas u svojoj ljubavi" treći je singl grupe RiM nakon skladbi "Žena pod križem" i "Vida en Ti" dueta kojeg su snimili s poznatom argentinskom pjevačicom Athenas.

U pripremi je i snimanje pravog video spota za pjesmu "Posveti nas u svojoj ljubavi" a do tad ju možete čuti i vidjeti u Youtube - lyrics verziji: 

Da biste komentirali, prijavite se.