Pogledajte prvi video spot splitskog SKAC benda za pjesmu Tko je kao Ti

Nobody like You originalni je naslov pjesme, koju izvodi Paul Wilbur.
Autor: Ivan Dominik Iličić/Laudato/J.B. srijeda, 19. srpnja 2017. u 14:52

SKAC bend objavio je prvi video spot za pjesmu Tko je kao Ti, kojeg možete pogledati na linku.  Naslov originala je Nobody like You, kojeg izvodi Paul Wilbur, a autori pjesme su David Binion, Joshua Dufrene, Colin Edge i Senyo Kumassah. Pjesmu je s originala prevela Romana Bilaver iz Božje pobjede. Glazbeni aranžman za ovu izvedbu napravio je Branimir Vukorepa dok je video spot izradio fr. Ivan D. Iličić. 

SKAC bend nešto više od godinu dana animira Mise mladih petkom u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu, ali su do sada animirali razna Misna slavlja, svečane prigode, koncerte, kako u Hrvatskoj, tako i šire. 
 
Bend djeluje pri udruzi Skac_ST, neprofitnoj udruzi civilnog društva koju vode studenti i mladi radnici, a koja se bavi mladima u duhu kršćanskoga svjetonazora s posebnim naglaskom na studente. Udruga djeluje na području splitskog Sveučilišta, grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije. Njihova vizija svijeta je svijet u kojem svaki čovjek ima svoje mjesto i može biti autentičan; gdje su mladi aktivni graditelji društva, a osobne kvalitete i talenti poprimaju smisao kada se koriste za opće dobro; gdje je veći izazov stati pod zastavu 'BITI', nego 'IMATI'; gdje se kršćanske vrednote prepoznaju kao istinski potrebne za održivi razvoj suvremenog svijeta i gdje se vjera pretače u kulturu.

 
Da biste komentirali, prijavite se.