[VIDEO] Časne sestre milosrdnice i Ana Rucner probudile masline iz stoljetnog sna

Pjesma iz filma Redovnice nastupaju ''I will follow him'' oživjela je u izvedbi Ane Rucner i zbora sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog iz Zagreba.
Autor: Laudato/M.P. Photo: youtube.com/screenshot utorak, 30. svibnja 2017. u 21:04

Jedinstvena prirodna kulisa drevnog maslinika, gdje poput gorostasa obitava 80 000 stoljetnih maslina, vjerno je prenijela emocije pjesme.

 
Zvuk Aninog violončela savršeno se stopio s prelijepim glasovima časnih, uz prigušeni zvuk morskih valova. Osim u spomenutom masliniku, neke od scena iz spota snimljene su iznad plaže Ručica u mjestu Metajna.
 
- Već godinama ljetujem na otoku Pagu i vrlo često svratim u lunske maslinike. Ovo mjesto je doista posebno i osjećam veliko divljenje prema tim maslinama, koje su se uspjele održati stotinama godinama. Najstarija među njima djeluje gotovo nestvarno i baš smo nju odabrali za snimanje spota. Sretna sam što se u ovom spotu spojilo nekoliko elemenata – meni toliko važna vjera i bezuvjetna ljubav, pregršt pozitivne energije, časne i pjesma posvećena Isusu te lunski maslinik kao posebno mjesto, osvrnula se Ana na spot.
 
Autorica spota je Ana Rucner, a redatelj je Darko Drinovac. Produkciju potpisuju Ana Rucner i Nikola Mujdžić Reščić, a izvršnu produkciju Mihaela Reščić.
 
 

Da biste komentirali, prijavite se.