Dođite na Duhovsko bdjenje mladih u Remete

Sveta Misa, slavljenje i molitveno bdijenje održat će se na otvorenom, odnosno vanjskom oltaru pored svetišta Majke Božje Remetske.
Autor: Laudato/M.P. Photo: Laudato srijeda, 05. lipnja 2019. u 12:47

Molitvena zajednica Srce Isusovo u suradnji s karmelićanima uoči blagdana Duhova, organizira veliko duhovsko bdijenje mladih u Svetištu Majke Božje Remetske u Zagrebu, u subotu 8. lipnja s početkom u 18:30.

Sveta Misa, slavljenje i molitveno bdijenje održat će se na otvorenom, odnosno vanjskom oltaru pored svetišta Majke Božje Remetske.
 
Euharistijsko slavlje preslavit će p. Ivan Ike Mandurić koji se nakon godine dana isusovačke probacije vratio iz inozemstva i ovo mu je prva duhovna obnova za mlade u Hrvatskoj nakon povratka.

Molitveno bdijenje pred Presvetim predvodit će o. Antonio Mario Čirko, župnik i upravitelj svetišta u Remetama.

Alan Hržica uz slavljeničku službu Molitvene zajednice Srce Isusovo glazbeno će animirati cijeli događaj praćen slavljem i duhovnom glazbom.

Otvorite svoja srca za djelovanje Duha Svetoga kako bi Sila odozgor vodila i vaš život. S tim mislima i nakanama pozivamo vas na svetu Misu 8. lipnja u 18:30 sati i Molitveno Bdijenje Pred Presvetim koje počinje u 20:00 sati u prekrasnom svetištu, pod otvorenim nebom u Remetama.

Ukoliko nemate osobni prijevoz, do Svetišta Majke Božje Remetske možete doći s Kaptola autobusnom linijom 226 i sa Svetica – stajalište kod Dinamovom stadiona s autobusnom linijom 203.

 

Da biste komentirali, prijavite se.