Humanitarni maskenbal Marijinih obroka

Ukoliko još uvijek ne znate gdje biste na maskenbal i treba Vam ideja za masku dođite 28. veljače u kultni zagrebački klub Sax! na maskenbal u organizaciji Marijinih obroka pod nazivom ''We can all be heroes!''
Autor: Laudato/E.D.H. Photo: Laudato srijeda, 22. veljače 2017. u 09:52

Marijini obroci organiziraju humanitarni maskenbal na koji ste svi pozvani!

Osim dobre glazbe, zabave i pića po promotivnim cijenama pripremljene su i razne vrijedne nagrade, stoga izaberite heroja u kojega ćete se maskirati i postanite heroj djeci koja čekaju Marijine obroke.
 
Zagrijavanje počinje u 20 h za koje je zadužen DJ Dadoo, a večer se nastavlja uz odličan bend iznenađenja.
 
Sugerirana donacija za ulaz je 10 kuna.
 
Hrvatska udruga Marijini obroci, osnovana u srpnju 2009., dio je međunarodnog projekta ''Mary’s Meals'' koji ima viziju da svako dijete prima dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja. Na taj način djeci se ne spašava samo život, već ih se potiče da uče te dugoročno sebi, svojoj obitelji i zajednici osiguraju bolji život. Prosječno 120 kuna dovoljno je da se jedno dijete nahrani u školi tijekom cijele školske godine.
 
Marijini obroci Hrvatska, zahvaljujući dobroti svojih donatora i podupiratelja, trenutno hrane oko 11 000 djece kroz 12 kuhinja u Beninu, Liberiji, Malaviju i Ekvadoru.
 
Marijini obroci uz pomoć brojnih volontera svakodnevno pomažu mnogima, no 59 milijuna gladne djece i dalje čeka. Neka svi oni koji imaju više nego što im je potrebno, podijele s onima koji nemaju ni najosnovnije. 

Da biste komentirali, prijavite se.