Laudato TV program za nedjelju 16.6.2019.

Iz programa izdvajamo: PRIJENOS, Papin pohod biskupiji Camerino u 9h, Kuhinja svete Hildegarde u 16h te Dudo i prijatelji u 17h.
Autor: Laudato/M.B. Photo: Laudato nedjelja, 16. lipnja 2019. u 07:56

8:00 Razlog nade - nedjeljno Evanđelje, religijska emisija

8:20 Katolički kalendar, svetkovina Presvetog Trojstva, religijska emisija

8:25 Vidljivi tragovi, razgovorna emisija

9:00 PRIJENOS: Papin pohod biskupiji Camerino. Papa Franjo će posjetiti biskupiju Camerino - San Severino. Biskupija Camerino- San Severino se nalazi u središnjoj Italiji, u regiji Marche i nju je 2016. godine pogodio težak potres. Dolazak Svetog Oca se očekuje oko 9 sati na sportskom sveučilišnom igralištu u Camerinu gdje će se susresti sa mjesnim predstavnicima vlasti. Papa Franjo će posjetiti stambene objekte koji su podignuti nakon potresa i u kojima još uvijek borave stanovnici koji su ostali bez svojih domova nakon potresa. Nakon toga Papa će posjetiti katedralu u kojoj će se susresti s gradonačelnicima regije Marche. Papa će u 10:30 sati predslaviti sv. Misno slavlje i molitvu anđeoskog pozdravljenja na središnjem trgu. Cijeli događaj možete pratiti uživo na Laudato TV i putem Facebook streama.

12:20 Vijesti iz Svete Zemlje, tjedni pregled vijesti

12:40 Svijet očima Vatikana

13:00 Razlog nade - nedjeljno Evanđelje

13:30 Izdvojeno - tjedni pregled, informativna emisija

14:20 Otvori spomenar!, zabavno dokumentarna emisija

15:00 Majka Angelica, edukativno vjerski serijal

16:00 Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija. Jako je važno kako se hranimo. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i neka vam hrana bude kao lijek. Kuhajte s nama zdrava i ukusna jela po receptima sv. Hildegarde! Već u srednjem vijeku ova svetica znala je većinu stvari koje je u proteklih stotinjak godina otkrila suvremena znanost!

16:05 In familia Dei, obiteljska emisija

17:00 Dudo i prijatelji, emisija o sportu. Još u trećem mjesecu u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu predstavljene su Preporuke za bolje praćenje ženskog sporta u elektroničkim medijima. Ovaj dokument sadrži 11 preporuka medijima, ali i sedam preporuka za sportske saveze i klubove. Tu su zanimljive analize nejednakosti ženskog sporta u odnosu na muški i drugi statistički podaci. A što nam sve donosi ovaj dokumenti razgovarali smo s kooatorom Preporuka, gospodinom Marinom Šarecom!

18:00 Vjera i nada, zabilježila Varaždinska biskupija. „Gradimo živu Crkvu“ moto je proslave 20. obljetnice osnutka Župe sv. Antuna Padovanskog na čakovečkom Jugu. Tim povodom župa organizira brojne programe i projekte kroz čitavu ovu slavljeničku godinu, a osobito svečana bila je ovogodišnja proslava župnog patrona sv. Antuna Padovanskog 13. lipnja.  Posjetili smo ovu Župu te s domaćinima, svećenicima i aktivnim laicima u župi, razgovarali o važnosti da svaka župa gradi živu Crkvu. Također, posvjedočili su nam koji su plodovi i blagodati zajedništva žive Crkve za župnu zajednicu, a samim time i za biskupiju, Domovinu – Crkvu općenito.

18:30 Križarski ratovi, edukativni serijal

19:00 Izdvojeno - tjedni pregled, informativna emisija

20:00 Susret u  Riječi, kulturna emisija

20:45 Čujte i počujte, razgovorna emisija

21:15 Hrvatsko nadzemlje, humoristična emisija. Tema novog susreta bila je ''Humor je uvijek (w)in?''. Na sva moguća pitanja odgovorio je don Marijo Buljević, a susret je pjesmom začinio zbor Mihovil.

22:30 Angola: ustani i hodaj, dokumentarni film

23:00 Nadbiskup Fulton J. Sheen: Život vrijedi živjeti, edukativno vjerski serijal

0:00 Himna

0:02 Izdvojeno - tjedni pregled, informativna emisija

0:50 In familia Dei, obiteljska emisija

1:35 Vjera i nada, zabilježila Varaždinska biskupija

2:00 Božanstvena komedija, humoristična emisija

3:00 Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija

3:05 Dudo i prijatelji, emisija o sportu

4:00 Dubrovačka velika proteturica, dokumentarni film

4:30 Susret u  Riječi, kulturna emisija

5:15 Krunica Blažene Djevice Marije, molitva

5:45 More milosrđa, kontakt emisija

 

Da biste komentirali, prijavite se.