[NAJAVA] Nova sezona Mora milosrđa na Laudato TV-u!

Jedna od najgledanijih emisija Laudato TV-a 'More milosrđa' vraća se u novoj sezoni u novom ranijem terminu iza kojega slijedi klanjanje.
Autor: laudato.hr/D.R. Photo: laudato.hr srijeda, 11. rujna 2019. u 10:13
Jedna od najgledanijih emisija Laudato TV-a 'More milosrđa' vraća se u novoj sezoni u novom ranijem terminu iza kojega slijedi klanjanje.

Prva emisija u petak, 13. rujna započinje razgovorom i svjedočanstvom poduzetnika Andreja Grubišića, priznatog financijskog stručnjaka i konzultanta. U drugom dijelu emisije gost je svećenik vlč. Dražen Radigović, župnik iz Kašine i karizmatik. Na temu 'Vjerom i molitvom do ozdravljenja' s vlč. Radigovićem gledatelji mogu razgovarati uživo telefonom ili poslati pitanja elektroničkom poštom te putem Facebooka.*

Nakon emisije ne propustite klanjanje pred Presvetim Oltarskim sakramentom uz meditacije don Mihovila Kurkuta.

Kontakt emisija 'More milosrđa' urednika i voditelja Darka Pavičića, novinara Večernjeg lista, ovime ulazi u svoju drugu sezonu. Već u premijernom prikazivanju emisija je izazvala veliki interes gledatelja. S obzirom da ide uživo, u emisiju se gledatelji mogu javiti izravno telefonom te postaviti općenita pitanja o temi, ali i osobna, intimna pitanja o vlastitim ili potrebama svojih bližnjih. Urednik je u emisiji dosad ugostio niz svećenika, ali i poznatih osoba i laika poput Željka Pervana, Ane Rucner, Rajka Bundala i dr. Novost u ovoj sezoni je klanjanje koje se emitira po završetku emisije, a u koje se gledatelji ispred ekrana mogu uključiti svojim osobnim molitvama.
 
Kontakti emisije su:
Tel: +385 1 7888 595
e-mail: more.milosrdja@laudato.hr
FB: facebook.com/laudato.hr/
 
Da biste komentirali, prijavite se.