[VEČERAS 22:00] More Milosrđa - gosti: don Damir Stojić i Zvonimir Troskot

Popularni studentski kapelan don Damir Stojić gost je ovoga petka u duhovnoj kontakt-emisiji "More milosrđa" na Laudato televiziji. Uz njega gost će biti i Zvonimir Troskot koji će posvjedočiti svoju životnu priču.
Autor: Laudato Photo: PIXSELL petak, 12. listopada 2018. u 11:33

Popularni studentski kapelan don Damir Stojić gost je ovoga petka u duhovnoj kontakt-emisiji "More milosrđa" na Laudato televiziji, a koju i Večernji list izravno prenosi uživo na svojim internetskim stranicama. Don Damir Stojić, osim po radu s mladima, poznat je i po snažnim propovijedima i porukama te britkosti u odgovorima na aktualna pitanja, a zbog izravnosti i pristupačnosti mnogi mu se mladi obraćaju s pitanjima o seksualnosti, predbračnoj čistoći i svemu što muči mlade ljude.

- Razgovarat ćemo o braku, muško-ženskim odnosima, predbračnim vezama, razvedenima i svemu ostalome što će zanimati gledatelje, koji će izravno moći postavljati pitanja don Damiru Stojiću, kao što je i dosad bilo moguće razgovarati s gostom svećenikom - kaže urednik i voditelj emisije Darko Pavičić, novinar Večernjeg lista, najavljujući ovoga puta posebno iznenađenje tj. gosta koji će svoju životnu priču posvjedočiti na samome početku emisije.

- Uz svećenika, od ove emisije, na samome početku emisije, odlučili smo ugostiti nekog 'običnog čovjeka i ovoga puta to je Zvonimir Troskot, mladi Zagrepčanin koji se istaknuo na čelu građanske inicijative "Narod odlučuje", član je molitvene zajednice "Srce Isusovo" iz Zagreba, a ovo će mu biti prvo televizijsko gostovanje nakon nekoliko mjeseci pauze u javnom prostoru - kaže Pavičić, dodajući kako Troskot neće, naravno, govoriti o svome društvenom angažmanu, nego o svome duhovnom putu.

- Njegova životna priča silno je zanimljiva, baš onako obraćenička po primjeru sv. Pavla i siguran sam da će mnogi mladi ljudi, ali i ostali, mnogo toga čuti za sebe u njegovu svjedočanstvu - kaže Pavičić.

Emisija "More milosrđa" počinje u 22 sata i traje do ponoći, a može se pratiti u izravnom prijenosu na Laudato televziji, facebook stranici Laudata i Večernjeg lista.

Gledatelji s gostom svećenikom mogu razgovarati na telefon 01/7888 595 po cijeni poziva vlastitog operatera.

 

Da biste komentirali, prijavite se.