Ansambl LADO dobio novu prvakinju

Tamara Horvat ističe se iznimnim tehničkim i stilskim izvedbama različitih plesnih elemenata, kao i odličnim vokalnim izvedbama u zborskim programima.

download-(4).jpg
Autor
Lado.hr/Laudato/D.T.
Fotograf
Lado.hr
Objavljeno:
 
12.07.2017 14:26
Tamara Horvat postala je nova folklorna prvakinja ansambla LADO. Ova istaknuta solistica u Ladu je ostvarila zavidnu karijeru koja traje više od dva desetljeća.
 
Tamara Horvat ističe se iznimnim  tehničkim i stilskim izvedbama različitih plesnih elemenata, kao i odličnim vokalnim izvedbama u zborskim programima. Nova prvakinja Ansambla LADO dala je veliki umjetnički doprinos mnogim točkama na repetoaru Lada, poput Smotre u širokama, Mi jim ne bumo sveču držali, Plesovi i pjesme otoka Suska, Ladarkama i mnogim drugima.
 
- U Ladu sam 21. godinu i ovo promaknuće za mene donosi lijepe promjene. Ponosna sam i sretna jer postati prvakinjom nacionalnog folklornog ansambla za mene je iznimna čast i uspjeh, s osjećajem jos veće odgovornosti u umjetničkom rastu. Sretna sam što je umjetničko vodstvo prepoznalo moj rad, trud i kvalitetu. Radujem se godinama koje dolaze – rekla je nova prvakinja Lada.
 
Uz prvakinju, na mjesto plesač pjevač srednje uloge promovirane su plesačice pjevačice Iva Piler i Ivana Prokop, dok je Goran Hlebec promoviran na mjesto glazbenika solista.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: