Ansambl LADO dobio novu prvakinju

Tamara Horvat ističe se iznimnim tehničkim i stilskim izvedbama različitih plesnih elemenata, kao i odličnim vokalnim izvedbama u zborskim programima.
Autor: Lado.hr/Laudato/D.T. Photo: Lado.hr srijeda, 12. srpnja 2017. u 14:26
Tamara Horvat postala je nova folklorna prvakinja ansambla LADO. Ova istaknuta solistica u Ladu je ostvarila zavidnu karijeru koja traje više od dva desetljeća.
 
Tamara Horvat ističe se iznimnim  tehničkim i stilskim izvedbama različitih plesnih elemenata, kao i odličnim vokalnim izvedbama u zborskim programima. Nova prvakinja Ansambla LADO dala je veliki umjetnički doprinos mnogim točkama na repetoaru Lada, poput Smotre u širokama, Mi jim ne bumo sveču držali, Plesovi i pjesme otoka Suska, Ladarkama i mnogim drugima.
 
- U Ladu sam 21. godinu i ovo promaknuće za mene donosi lijepe promjene. Ponosna sam i sretna jer postati prvakinjom nacionalnog folklornog ansambla za mene je iznimna čast i uspjeh, s osjećajem jos veće odgovornosti u umjetničkom rastu. Sretna sam što je umjetničko vodstvo prepoznalo moj rad, trud i kvalitetu. Radujem se godinama koje dolaze – rekla je nova prvakinja Lada.
 
Uz prvakinju, na mjesto plesač pjevač srednje uloge promovirane su plesačice pjevačice Iva Piler i Ivana Prokop, dok je Goran Hlebec promoviran na mjesto glazbenika solista.

 
Da biste komentirali, prijavite se.