Klaunovidoktori u Brezovici

'Crveni nosovi klaunovidoktori održali su dvije interaktivne, glazbene predstave Karavan Orkestar za korisnike Caritasove kuće 'Bl. Alojzije Stepinac' u Brezovci.

o_170215_karavanOrkestar_35_webCar_201721513573.jpg
Autor
Zagrebačka nadbiskupija/Laudato/T.S.
Fotograf
zg-nadbiskupija.hr
Objavljeno:
 
16.02.2017 18:21

U okviru programa 'Karavan Orkestar', troje klaunovadoktora - Dr. Zvekan (Damir Mihaljević), Sestra Milosrdić (Marina Bažulić) i Doktorica Krafnica (Davorka Horvat) - iz udruge 'CRVENI NOSOVI' 15. veljače održali su predstave za dvije skupine korisnika Kuće za zbrinjavanje djece s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem 'Bl. Alojzije Stepinac' Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

- Cilj projekta jest susret s djecom. Djeci je važno to što im nudimo mogućnost sudjelovati u kulturnim aktivnostima iz kojih su u svakodnevnom životu isključeni. Klaunovidoktori djeci pružaju vrijeme i mjesto za reakciju, omogućuju im da budu svoji što u društvu nemaju priliku - ukratko opisuje Christophe Dumalin, međunarodni koordinator programa Karavan Orkestar.

Predstava je financirana donacijama građana, a s istim zabavnim programom klaunovidoktori su nedavno nastupili i u Centru za rehabilitaciju Zagreb - Podružnici Sloboština, dnevnom centru za djecu s teškoćama u razvoju te u Centru za odgoj i obrazovanje Goljak.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: