[NAJAVA] Koncert povodom 70 godina SKUD-a 'Ivan Goran Kovačić'

'Tko pjeva, zlo ne misli' – evergreeni filmske glazbe u Lisinskom.

skud-igk-70-god.jpg
Autor
Laudato/K.P.
Fotograf
SKUD IGK
Objavljeno:
 
13.11.2018 12:23

Studentsko kulturno-umjetničko društvo "Ivan Goran Kovačić" u četvrtak, 15. studenog svečanim koncertom "Tko pjeva, zlo ne misli", u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, obilježit će 70 godina postojanja.

Na koncertu koji počinje u 19.30 sati sedam sekcija SKUD-a (Akademski zbor, Folklorni ansambl, Muški vokalni ansambl,  Akademski harmonikaški orkestar, Kazalište, Grupa za međunarodni folklor i Manifestacija Goranovo proljeće) izvest će evergreene filmske glazbe u čast Ivanu Goranu Kovačiću, prvom hrvatskom filmskom kritičaru.

Na pozornici Lisinskog 300 članova društva će kroz pjesmu, ples i glumu publici predstaviti neke od najuspješnijih filmskih tema poput onih iz filmova: "Grk Zorba", "Bitka na Neretvi", "Sokol ga nije volio", "Pirati s Kariba", "Kum" i mnogih drugih.

U završnoj točki svi izvođači odat će počast jednom od najpopularnijih i najzagrebačkijih  filmova svih vremena te izvesti koloplet vječnih melodija iz filma "Tko pjeva, zlo ne misli".

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatskog sabora, Gradonačelnika Grada Zagreba i Hrvatskog sabora kulture.

Više informacija o društvu pronađite na www.igk.hr te na Facebook stranici SKUD "Ivan Goran Kovačić".

Ulaznice po cijeni od 50/60/70 kuna mogu se kupiti na blagajni Lisinskog ili putem internetske stranice www.lislinski.hr

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: