Otvorenje izložbe Ante Mamuše hrvatskih svetaca i blaženika na zagrebačkoj Peščenici

17. veljače 2017., u velikoj dvorani dominikanskog samostana bl. Augustina Kažotića!

HSB_najava.jpg
Autor
Laudato
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
17.02.2017 11:10

U organizaciji Galerije hrvatske sakralne umjetnosti "Laudato" i samostana bl. Augustina Kažotića uoči spomendana zaštitnika umjetnika Beata Angelica u petak, 17. veljače 2017., u velikoj dvorani dominikanskog samostana, Ivanićgradska 71, na zagrebačkoj Peščenici, bit će otvorena izložba akademskog slikara Ante Mamuše "Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu".
 
Svečanost otvorenja započet će u 19.45. U programu će uz autora sudjelovati prior fr. Zvonko Džankić, direktorica galerije i televizije "Laudato" Ksenija Abramović, likovni kritičar Stanko Špoljarić, a izložbu će otvoriti provincijal Hrvatske dominikanske provincije fr. Slavko Slišković.

U glazbenom će dijelu otvorenja nastupiti zbor ''Osvit'' - zbor mladih župe blaženog Augustina Kažotić, a kroz program će voditi predsjednica Udruge za promicanje znamenitih Križevčana "Dr. Stjepan Kranjčić" Tanja Baran.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: