Posjetite baziliku Svetoga groba online

Baziliku Svetoga groba u Jeruzalemu moguće je od sada posjetiti i putem interneta. Na novoj internetskoj stranici Holy Sepulchre Franjevačke kustodije Svete zemlje iz crkve će se prenositi i uskrsna slavlja. Riječ je o prvom portalu za hodočasnike u Svetu zemlju te vrste.

bazilika22.jpg
Objavljeno:
 
15.03.2012 00:00

Baziliku Svetoga groba u Jeruzalemu moguće je od sada posjetiti i putem interneta. Na novoj internetskoj stranici Holy Sepulchre Franjevačke kustodije Svete zemlje iz crkve će se prenositi i uskrsna slavlja. Osim toga, korisnici interneta mogu se uputiti i u virtualni obilazak bazilike Svetoga groba.

Riječ je o prvom portalu za hodočasnike u Svetu zemlju te vrste, priopćila je Kustodija 13. ožujka u Jeruzalemu. Najavljeno je također da će se u predstojećim tjednima otvoriti slične internetske stranice i za druga važna hodočasnička mjesta, kao što su Kafarnaum, Getsemani.

Izvor: IKA
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: