[VIDEO] Pratite uživo 30. Mladifest na ekranima Laudato TV-a!

Jubilarni 30. Mladifest započinje u Međugorju u četvrtak 1. kolovoza 2019. godine, a završava u ponedjeljak 5. kolovoza.

mlfst.jpg
Autor
laudato.hr/D.R.
Fotograf
youtube.com
Objavljeno:
 
05.08.2019 08:41

Laudato televizija i portal uživo će prenositi sva događanja ovogodišnjeg Mladifesta, pa će svi zainteresirani moći pratiti 30. jubilarni susret mladih iz cijeloga svijeta.

Kako smo već najavili, Mladifest će otvoriti kardinal Angelo De Donatis svečanim misnim slavljem u četvrtak 1. kolovoza s početkom u 19 sati. No, Laudato TV uključit će se već u 18 sati s krunicom, a večer će se zaključiti klanjanjem u 21 sat. 

Idući dan, u petak 2. kolovoza program počinje već u 9 sati ujutro molitvom, katehezom i svjedočanstvima koje traje do 12 sati. Nakon toga slijedi predah do 16 sati, kada će ponovo krenuti svjedočanstva. Nakon toga će se moliti krunica i slaviti misa kao i prethodnog dana, dakle, u 18 krunica i u 19 sati sveta Misa. U 20:30 predviđena je meditacija sa svijećama.

Treći dan , u subotu 3. kolovoza, na Laudato TV-u također možete pratiti program Mladifesta. On ponovo počinje u 9 sati molitvom, katehezom i svjedočanstvima do 12 sati. U 16 sati na rasporedu su nova svjedočanstva, nakon čega kao u prethodnim danima slijedi krunica i sveta Misa. U 20:30 održat će se euharistijsko klanjanje čime će se zaključiti program tog dana.

U nedjelju neće biti svjedočanstva u jutarnjim satima nego samo od 16 sati, a potom će uslijediti krunica i sveta Misa. U 21:15 članovi zajednice Cenacolo izvest će predstavu.

Pretposljednjeg dana Mladifesta, u ponedjeljak, program će se odvijati kao i u subotu. Dakle, jutarnja i popodnevna svjedočanstva, zatim krunica, Misa i euharistijsko klanjanje. U 21:30 predviđen je oproštaj uz pjesmu.

Izgled programa, naravno, dostupan je svima pa ga možete pogledati ovdje.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: