Promocija nove knjige fra Jure Marčinkovića: ''Zlata vrijedni savjeti''

Promocija knjige bit će na Zagrebačkom velesajmu 12. studenoga u 16. sati u paviljonu 5.

zlatni-savjeti-knjiga.jpg
Autor
Laudato/M.B.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
12.11.2016 10:10

Promocija knjige ''Zlata vrijedni savjeti'' održat će se na Zagrebačkom velesajmu 12. studenoga u 16 sati u paviljonu broj 5.

Preuzmite pozivnicu.
 
Fra Juro Marčinković je bosanski franjevac i vrstan poznavatelj ljekovitosti biljaka. Autor je knjiga ''Božja biljna ljekarna'' (2001.) i ''Ljekaruša fra Jure Marčinkovića'' (2011.).
 
Župnik je u Križpolju, upravitelj župa u Jezeranama i u Stajnici u Gospićko-senjskoj biskupiji te voditelj i urednik emisije ''Zlatni savjeti'' na Laudato TV.
 
Posljednja četiri desetljeća sebi kuha, pere i održava župni stan, ovisno o službi, u Njemačkoj, Australiji, Kanadi ili na Hvaru i u Lici. Osim što vodi kućanstvo, fra Juro prikuplja i zapisuje razne, zlata vrijedne savjete kako bi ih nesebično podijelio s drugima.
 
Preporuke su svrstane u 11 cjelina: Raznovrsna pomoć u kućanstvu, Kuharske dosjetke, Kuhinjske doskočice, Raznovrsna pomoć u kući, Savjeti za či­šćenje, Održavanje rublja i odjeće, Postelja i posteljina, Nakit, Obuća i predmeti od kože, Biljke, Njega tijela i kozmetički savjeti te Ljekarije.
 
Hoće li naš fra Juro pokazati neke od savjeta na promociji knjige? Dođite i vidite, nećete požaliti!

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: